Cidru Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cidrul fiert. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 124 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați portocale, bețișoare de scorțișoară, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cidru Fiert Fierbinte, Cidru Fiert, și Cidru Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cidrul de mere și zahărul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Cojiți portocala întreagă cu un cojitor de legume, îndepărtând coaja, dar evitând să obțineți prea mult miez alb.
Adăugați coaja de portocală, bețișoarele de scorțișoară și cuișoarele în amestecul de cidru. Aduceți cidrul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 20 de minute.
Turnați cidrul printr-o strecurătoare într-un castron mare.
Garnisiți căni cu bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.