Chutney De Chili Fierbinte
Chutney de Chili fierbinte este un fără gluten și vegan condiment. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 485 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 3. 86 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, rozmarin, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, saunth chutney sau sonth chutney / dulce tamarind chutney, și Carne de porc condimentată cu cacao-cafea-Chili cu Chutney de mere de pere.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii peste aragaz, grătar sau broiler până când pielea este complet carbonizată.
Se pune într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Îndepărtați cojile exterioare carbonizate, tăiați-le în jumătate și îndepărtați semințele și miezurile. Se toacă fin ardeii.
Încălziți uleiul până când strălucește într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa, rozmarinul, frunzele de dafin și scorțișoara și condimentați ușor cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat complet si s-a intunecat, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă ardeii tocați, zahărul și oțetul. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este redus și amestecul este gros și siropos, aproximativ 30 de minute.
Îndepărtați scorțișoara și frunza de dafin. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se transferă într-un borcan de sticlă și se păstrează la frigider până la o lună.