Chowder Mexican De Tortilla De Pui

Chowder Mexican De Tortilla De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Chowder de Tortilla de pui Mexican. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru 2,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de cartofi, mexicorn, cremă condensată de supă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chowder De Tortilla De Pui, Chowder De Tortilla De Pui, și Supă mexicană de tortilla de pui.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați supele, laptele și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se încălzește, amestecând frecvent.
3
Adăugați porumbul, puiul și ardeii iute; aduceți la fierbere. Se amestecă fâșii de tortilla. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute. Se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
4
Presărați fiecare porție cu brânză suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chowder în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. Ai putea încerca Broadside Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chardonnay De Pe Malul Mării
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Revista