Chowder De Cartofi Cu Brânză
Chowder de cartofi Cheesy este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați piper, smântână, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 84%. Încercați Șuncă brânză și pudră de cartofi, Chowder De Cartofi Cu Brânză, și Șuncă brânză și pudră de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 5 litri, puneți cartofii; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 până la 15 minute sau până când cartofii sunt foarte fragezi.
Scurgere. Rezervați 1 cană de cartofi; întoarceți cartofii rămași în cratiță. Într-un castron mic, amestecați cartofii rezervați cu furculița; reveniți la cratiță.
Se amestecă bulionul, sarea și piperul.
Se încălzește până la fierbere.
Adăugați broccoli. Reveniți la fierbere; gatiti descoperit 4 minute, amestecand ocazional. Reduceți căldura la mediu.
În castron mic, se amestecă făina în lapte cu sârmă măturică până se amestecă bine.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de cartofi, amestecând continuu. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se amestecă brânza până se topește și se omogenizează. Se amestecă smântâna și ceapa verde; gatiti pana se incalzeste bine.
Pentru a servi, supa de oală în boluri.