Chorizo, spanac și năut sote

Chorizo, spanac și năut sote
Chorizo, spanac și năut sote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Saut de năut, spanac și ciuperci, Spanac Năut & Obiecte De Familie Tomate Creveți Saut, și Tocană de năut cu spanac și Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie, adăugați chorizo, rupându-se în timp ce gătește. Când este gătit, îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă năutul scurs direct în tigaie și se sotează până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți din tigaie, puneți deoparte. În aceeași tigaie, adăugați o altă lingură ulei de măsline și sotati ceapa, ciupercile și inimile de anghinare până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul, când abia începeți să câștigați culoare, adăugați spanac și bulion de pui. Acoperiți și lăsați să se ofilească pe flacără medie-joasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Se adaugă chorizo și mazăre, se condimentează după gust cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
6
Garnisiți cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista