Chocolate Chip Dream Bars

Chocolate Chip Dream Bars
Chocolate Chip vis baruri ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă servește 32. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 33 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Chocolate Chip Dream Bars, Ciocolata-Unt De Arahide Baruri De Vis, și Ciocolata-Unt De Arahide Baruri De Vis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu, cremă împreună 1/3 cană unt și 1/2 cană zahăr brun. Se amestecă 1 cană de făină până se omogenizează bine. Apăsați aluatul în fundul unei tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit; scoateți și dați deoparte. Într-un castron mediu, amestecați ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați 1 cană de zahăr brun, 2 linguri de făină, praf de copt și sare, astfel încât să nu existe bulgări. Se amestecă amestecul de zahăr în ouă. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Răspândiți peste crusta pre-coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc. Se răcește și se strecoară cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru a face glazura: într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați cacao, 4 lingurițe de unt și apă clocotită. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand este gros si neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
9
Stropiți peste barele răcite înainte de a le tăia în pătrate.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista