Chipsuri și legume cu baie de roșii uscate la soare
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 345 calorii. Dacă $ 3.7 pe portie falls în bugetul dvs., Chips-uri și legume cu baie de tomate uscate la soare ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii solare, ardei gras, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle.
Instrucțiuni
1
Combinați brânza, roșiile uscate la soare, usturoiul, ierburile, laptele, ardeiul negru în robotul de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)