Chipsuri de cartofi Yukon Gold cu hamsie albă
Chipsurile de cartofi Yukon Gold cu hamsie albă sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 63 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hamsii, ulei de măsline, cartof yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros, Piei De Cartofi Yukon Gold, și Salată De Cartofi Yukon Gold.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F (Vezi nota). Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament. Pregătiți o foaie de copt identică și un alt covor de silicon sau o bucată de pergament.
Curățați cartoful. Folosiți o mandolină japoneză sau un cuțit foarte ascuțit pentru a tăia cartoful pe lungime în felii subțiri de hârtie.
Alegeți 6 dintre cele mai mari felii care sunt cele mai asemănătoare ca formă. Cu un cuțit ascuțit, faceți 3 fante mici la rând în centrul fiecărei felii, astfel încât o hamsie să poată fi filetată de-a lungul lungimii.
Infilați un file de hamsii prin fantele unei felii. Repetați cu hamsiile rămase și feliile de cartofi.
Ungeți ambele părți ale chipsurilor cu ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper.
Aranjați feliile pe foaia de copt pregătită și acoperiți cu al doilea covor de silicon sau bucată de pergament . Acoperiți cu a doua foaie de copt și puneți ansamblul sandwich în cuptor.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până când chipsurile se rumenesc.
Pentru a servi, condimentați chipsurile fierbinți cu sare și piper și așezați fiecare cip pe o farfurie mică.
Dacă preferați, prăjiți chipsurile în ulei de canola încălzit la 375 km F. prăjiți chipsurile până se rumenesc. Ridicați din uleiul fierbinte cu o lingură sau un păianjen și scurgeți pe prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se servește fierbinte.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către cond. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriilor americane și al ouălor din făină de zahăr din unt.Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Choc-olatier și la revista patiserie Art & Design.Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Printre proiectele sale anterioare se numără Charlie Trotters Recipes, Charlie Trotter 's Meat and Game, the Inn at Little Washington, Norman' s New World Cuisine (de Norman Van Aken), Jacques Pepin ' s Kitchen și American Brasserie.
scrie-ți propria recenzie
Îți vine să crezi că nimeni nu a revizuit încă această rețetă? Recenziile perspicace și bine informate ale membrilor noștri fac parte din ceea ce face din Epicurious cel mai bun site alimentar de pe planetă. Conectați-vă pentru a fi primul care revizuiește această rețetă și pentru a vă face auzită părerea.
{{ _.fiecare(articole, funcție (articol) { }}
Mai multe rețete de la Bon App Ampercoltit
Mousse de caramel Napoleon cu sos de Caramel și fructe de pădure
Banane caramelizate și cremă de vanilie în cupe Phyllo
Caviar afumat și Hummus pe pâine prăjită Pita
Curry-midii marinate pe jumătate de coajă
Biscotti de afine uscate și ciocolată albă
Pătrate de ananas, Mango și Papaya
Biscuiți Cu Brânză De Capră Tapenade
du-te la cutia mea de rețete