Chipotle-Usturoi Edamame
Chipotle-usturoi Edamame este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, chipotle în adobo, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Edamame-Piure De Usturoi, Usturoi Picant Edamame, și Usturoi Prăjit-Răspândirea Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Adăugați edamame și gătiți timp de aproximativ 4 minute.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline cu chipotul tocat, usturoiul tocat și chimenul măcinat.
Adăugați păstăile edamame și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când usturoiul se înmoaie, 1 până la 2 minute. Condimentează edamame-ul cu sare și piper negru și transferă-l într-un bol.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Marques de Caceres Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.