Chipotle la grătar-fripturi frecate cu unt de var

Chipotle la grătar-fripturi frecate cu unt de var
O porție conține 233 calorii, 1g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chipotle, cățel de usturoi, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fripturi La Grătar (Sau Cotlete) Cu Unt Chipotle, Chipotle-fripturi frecate cu toasturi Gorgonzola, și Fripturi de somon la grătar cu unt de Lime.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, usturoiul, coaja de tei, sucul de lămâie și o sare după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați ardeiul, chimenul și pudra de chipotle într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Presărați fripturile cu multă sare kosher, apoi presărați uniform amestecul de condimente peste ele și frecați în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Ungeți grătarele grătarului (sau tigaia pentru grătar) și preîncălziți la foc mare până la fumat. Reduceți căldura la mediu și adăugați fripturi. Gatiti fara sa va miscati pana cand este bine carbonizat, aproximativ 4 minute. Întoarceți fripturile și continuați să gătiți până când centrul de fripturi înregistrează 125 buc.F pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu-rar, 135 buc. F pentru mediu sau 145 buc. f Pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se transferă într-un platou și se lasă să se odihnească cel puțin 5 minute, adăugând untul de var după câteva minute pentru a se topi de la căldura reziduală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Feliați fripturile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista