Chipotle-Cotlet De Porc Cu Zmeură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc Chipotle-zmeură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 426 calorii, 43G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper chipotle în sos adobo, cotlet de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma conservele de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Tartă Bakewell cu conserve de zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chipotle Balsamic De Zmeură Cotlet De Porc La Grătar, Crock Pot cotlet de porc cu sos Balsamic de zmeură Chipotle, și Chipotle Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, gătiți și amestecați conservele și ardeiul chipotle la foc mediu până se încălzește. Rezervați 1/4 cană pentru servire.
Presărați carnea de porc cu sare; periați cu sosul de zmeură rămas.
Ungeți ușor un grătar sau un suport pentru tigaie. Cotletele la grătar, acoperite, la foc mediu sau se fierb 4 in. de la căldură 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Se servește cu sos rezervat.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este eticheta inspirată de Vilarnau NV Brut ros diametru Cava Gaudi. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Vilarnau NV brut Rose Cava Gaudi etichetă inspirată]()
Vilarnau NV brut Rose Cava Gaudi etichetă inspirată
Vilarnau Brut Reserva Rose este produs din Trepat, un soi nativ și Pinot Noir. Se îmbătrânește timp de 15 luni pe drojdie. Această Cava prezintă o culoare roz pal, cu o complexitate aromatică frumoasă pe nas, inclusiv fructe proaspete, cum ar fi căpșuni. Pe gust proaspăt, neted și fructat, dar nu dulce. Ideal cu preparate din paste, pizza,paella și fideu nr. Se servește foarte răcit.