Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc marinat cu citrice Chipotle. Această rețetă servește 4. Pentru $7.94 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 190g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 1196 calorii. Mergeți la magazin și ridicați șalote, ardei iute chipotle, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 472 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet De Porc Marinat Chipotle, Chipotle-Filet De Porc Marinat, și Mușchi de porc la grătar marinat cu citrice și soia.
Instrucțiuni
1
Pregătiți și marinați filetele: tăiați filetele de orice exces de grăsime și piele argintie. Așezați într-un vas mic de copt nereactiv.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, usturoiul, șalotele și ardeii iute chipotle într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Frișcă Suplimentară Groasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă peste filete și se lasă să stea 20 de minute la temperatura camerei.
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Căutați filete pe toate părțile:
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți filetele din marinată, rezervând marinada. Ștergeți filetele uscate cu un prosop de hârtie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Se adaugă în tigaie și se gătește, întorcându-se după cum este necesar, timp de 4 până la 5 minute, până se rumenesc uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se transferă la cuptor și se prăjește timp de 10 până la 12 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru citește 140-145 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți tigaia din cuptor și transferați filetele pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald. Amintiți-vă că mânerul tigaiei este încă fierbinte după ce ați pus tigaia pe aragaz. Folosiți mănuși de cuptor sau răciți mânerul cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
Se toarnă marinada în tigaie și se adaugă bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare și se fierbe timp de 8 până la 10 minute, până se reduce și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați filetele peste Bob în felii subțiri și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.