Chipotle Citrice Marinat Muschiulet De Porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc marinat cu citrice Chipotle. Această rețetă servește 4. Pentru $7.94 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 190g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 1196 calorii. Mergeți la magazin și ridicați șalote, ardei iute chipotle, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 472 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet De Porc Marinat Chipotle, Chipotle-Filet De Porc Marinat, și Mușchi de porc la grătar marinat cu citrice și soia.
Instrucțiuni
Pregătiți și marinați filetele: tăiați filetele de orice exces de grăsime și piele argintie. Așezați într-un vas mic de copt nereactiv.
Combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, usturoiul, șalotele și ardeii iute chipotle într-un castron mic și amestecați bine.
Se toarnă peste filete și se lasă să stea 20 de minute la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Căutați filete pe toate părțile:
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Scoateți filetele din marinată, rezervând marinada. Ștergeți filetele uscate cu un prosop de hârtie și condimentați cu sare și piper.
Se adaugă în tigaie și se gătește, întorcându-se după cum este necesar, timp de 4 până la 5 minute, până se rumenesc uniform.
Se transferă la cuptor și se prăjește timp de 10 până la 12 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru citește 140-145 F.
Scoateți tigaia din cuptor și transferați filetele pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald. Amintiți-vă că mânerul tigaiei este încă fierbinte după ce ați pus tigaia pe aragaz. Folosiți mănuși de cuptor sau răciți mânerul cu gheață.
Se toarnă marinada în tigaie și se adaugă bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare și se fierbe timp de 8 până la 10 minute, până se reduce și se îngroașă.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Tăiați filetele peste Bob în felii subțiri și aranjați pe un platou.
Stropiți sosul deasupra și presărați coriandru.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.