Chip de porumb la cuptor
Corn Chip Beef Bake este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 41 g de grăsimi și un total de 648 de calorii . Pentru 2,48 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de roșii, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 62% . Acest scor este bun. Încercați Corn Bread Beef Bake , Cheesy Beef-Corn Chip Skillet și Corn 'n' Bean Bake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, țelina și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Adăugați usturoiul; gătiți 1 minut mai mult; scurgere. Se amestecă orezul, roșiile, sucul de lămâie, sarea și sosul de ardei iute; căldură prin. Se amestecă maioneza.
Cu lingura în două de 15 oz. vase de copt acoperite cu spray de gătit.
Se presară cu chipsuri de porumb zdrobite.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 13-15 minute sau până când se încălzește.