Chimen și fenicul cruste cotlet de miel cu sos de muștar
Chimen și fenicul cotlet Crusted de miel cu sos de muștar este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $11.48 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1312 calorii, 71G de proteine, și 75g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de șobolani, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cotlet de porc cu fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland, Cotlet De Miel, Muștar Dijon Și Sos De Piper Și Gratin Kumara, și Carne de porc cu coajă de fenicul și măr.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați semințele într-o mașină de tocat cafea și macinați într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați amestecul pe o farfurie. Condimentează coapsa cu sare și piper după gust și dragează pe toate părțile cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare până aproape de fumat. Căutați mielul pe toate părțile până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați mielul la cuptor și prăjiți timp de 8 până la 10 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți și lăsați să se odihnească.
7
Așezați tigaia deasupra aragazului la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
9
Adăugați șalotele și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
10
Adăugați vinul și gătiți până se reduce cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați stocul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Bateti in mustar si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Se ia de pe foc și se amestecă menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
14
Se servește cu varză Napa fiartă cu oțet de vin roșu și mentă și cartofi piure de aur Yukon cu unt de usturoi verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Unt De Usturoi
Varză Napa
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
15
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Așezați varza într-o tigaie, amestecați oțetul, mierea și bulionul de pui și condimentați cu sare și piper. Acoperiți cu folie și prăjiți la cuptor până se ofilesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Scoateți din cuptor și amestecați menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Așezați cartofii într-o cratiță mare, acoperiți cu apă rece și adăugați 2 linguri de sare. Aduceți la fierbere și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
19
Se scurge bine și se pune înapoi în tigaie la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
20
Adăugați smântâna și untul de usturoi verde și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Unt De Usturoi
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
21
Așezați untul, usturoiul și ierburile într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional