Chili Picant De Pui

Chili Picant De Pui
Reteta Chili picant de pui este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 322 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, piept de pui, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Chili Picant De Pui, Picant Crock Oală Chili Piper Pui, și Bere la grătar-poate pui cu freca Chili picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaie 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă roșiile și fasolea; reduceți focul la mediu-mic. Gatiti descoperit 8-10 minute, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Pui întregPui întreg
FasoleFasole
3
Presărați fiecare porție cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista