Rețeta Chili de fasole neagră este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru $1.74 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: brânză cheddar, ardei jalape, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Chili De Fasole Neagră, Chili De Fasole Neagră, și Chili De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti primele 5 ingrediente si 1/2 lingurita de sare in ulei incins intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, amestecand continuu, 8 minute sau pana cand carnea de vita si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se amestecă restul de 1 linguriță de sare, roșiile zdrobite, 1/2 cană de bere și următoarele 6 ingrediente și se fierbe, amestecând ocazional, 30 de minute. Se amestecă restul de 1 cană de bere, bulion și fasole și se fierbe, amestecând ocazional, 45 de minute sau până se încălzește bine.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.