Chili De Cerb Din Texas

Chili De Cerb Din Texas
Dacă aveți despre 4 ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, Texas Deer Chili ar putea fi un mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 6,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 307 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți boia de ardei, chimen măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Celebrul Chili de curcan din Deer Valley, Curcan în stil Deer Valley și Chili de fasole neagră, și Al 5-lea concurs anual de Chili: intrare-Chili în stil Texas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți vânatul, ceapa și usturoiul în ulei până când carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se transferă într-un aragaz lent și se amestecă împreună cu ardei iute, fasole, bulion oregano, chimen, sare și boia. Gatiti pe mediu 4 pana la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Sangre De Toro Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și fructe proaspete în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriiamerican
Revista