Chili Con Carne

Chili Con Carne
Chili Con Carne este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 788 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 942 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalape, cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #5-Chili Con Carne y Frijoles, Al 6-lea concurs anual de Chili :Intrarea # 2-Chili Con Carne + meniu săptămânal, și Al 10-lea concurs anual de Chili: Intrarea #2-Gourmet Chili Con Carne + meniu săptămânal.

Instrucțiuni

1
Faceți pastă de chili: într-un castron mic amestecați pudra de chili, pudra de chili chipotle, chimenul măcinat, oregano, cimbru și semințele de coriandru măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pastă De ChiliPastă De Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă în apă, astfel încât chili să formeze o pastă ușoară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Gatiti slanina: gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta. Folosiți o lingură cu fante pentru a o scoate din tigaie și puneți-o deoparte pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă grăsimea de slănină din tigaie într-un recipient separat, se rezervă. Când slănina se răcește, sfărâmați-o în bucăți mai mici și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Bucăți de carne de vită brună în grăsime de slănină: creșteți căldura la mediu ridicat, adăugați înapoi în 1 lingură de grăsime de slănină. Lucrând în loturi, astfel încât să nu înghesuiți carnea de vită (aglomerarea va găti carnea la abur în loc să o rumenească), rumeniți cuburile de vită pe toate părțile, sărând ușor în timp ce gătiți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți carnea de vită din tigaie, puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Gatiti ceapa: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați încă o lingură de grăsime de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se adauga ceapa tocata si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Se adaugă usturoiul și jalapele aprox., se gătește până se parfumează, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Adăugați pasta de chili și gătiți încă 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
12
Puneți carnea de vită și ceapa într-o oală mare, adăugați roșii, apă, suc de lămâie, zahăr: într-un cuptor olandez cu fund gros de 6 litri, puneți amestecul de chili de ceapă, carne de vită, slănină, roșii (rupeți roșiile întregi cu degetele în timp ce le puneți în oală), apă, suc de lămâie și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
13
Încălziți chili-ul la foc mediu până când ajunge la foc mic. Apoi reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 1 1/2 ore. Apoi descoperiți și gătiți încă o jumătate de oră, menținând temperatura într-un loc unde puteți menține un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
14
Se îngroașă cu amidon de porumb: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
15
Amestecați pulberea de amidon de porumb în puțină apă pentru a dizolva amidonul de porumb (altfel veți avea bulgări de rezolvat) și adăugați la chili pentru a-l îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
16
Adăugați fasole: amestecați ușor fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
17
Se adaugă sare după gust. Reglați condimentele. În funcție de aciditatea roșiilor și a sucului de lămâie, este posibil să aveți nevoie de puțin mai mult zahăr pentru a aduce tocanita la echilibru. În acest moment puteți adăuga, de asemenea, puțin mai multă pudră de chili dacă doriți mai multă căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1
Se presară cu brânză Cheddar rasă și ceapă roșie tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2
Se servește cu pâine de porumb, chipsuri de tortilla și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili Con Carne. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se asortează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriiamerican
Revista