Chiles Rellenos

Chiles Rellenos
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Chiles Rellenos ar putea fi un remarcabil lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $3.0 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 430 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită praf de copt, usturoi, serrano chile și coriandru. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Ardei Iute) Caserola Rellenos.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: frigarui din lemn de aproximativ 6 inci lungime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
1
Poziționați un raft pe raftul superior al elementului broiler și preîncălziți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Puneți ardeii iute pe o tigaie de broiler căptușită cu folie și fierbeți, întorcându-vă ocazional cu clești, până când pielea este carbonizată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Transferați ardeii iute într-un castron, acoperiți și răciți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Frecați cu grijă pielea carbonizată de pe ardei iute. Folosind un cuțit mic, faceți o fantă longitudinală de-a lungul părții laterale a fiecărui chile pentru a forma un buzunar. Tăiați cu grijă și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Tăiați brânza în plăci de 6 (1/4 inch grosime), aproximativ 3/4 din lungimea fiecărui chile (ardeii iute variază probabil în lungime, așa că adaptați brânza la ardei iute). Introduceți bucățile de brânză în buzunarul fiecărui chile, astfel încât să fie pline 2/3. (Dacă brânza iese din ardei iute, tăiați puțin.) "Coaseți" fiecare chile închis cu un bivol de lemn sau o scobitoare lungă. (Frigăruile ar trebui să fie mai lungi decât ardeii iute, astfel încât să poată fi scoase cu ușurință după prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Bateți făina, praful de copt, chimenul și sarea într-un castron mare. Se amestecă în bere la o face un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-o oală mare, largă, cu fund greu, turnați uleiul la o adâncime de aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se încălzește la foc mediu până când un termometru prăjit introdus în ulei înregistrează 365 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Puneți făina pentru dragare pe o farfurie. Lucrând în 2 loturi, dragați ardeii iute în făină (umezeala ardeilor iute creează o pastă ușoară cu făina care sigilează peste orice lacrimi), înmuiați în aluat și adăugați cu grijă în ulei. Prăjiți, întorcând ardeii iute o dată, până se rumenesc și crocanți, aproximativ 4 minute pe lot. Folosind clești, transferați chiles rellenos pe o foaie de copt uscată căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Se presara cu sare, dupa gust. Scoateți ușor și aruncați frigăruile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Încălziți sosul. Puneți o parte din sos pe o farfurie și puneți 1 chile relleno deasupra. Repetați cu sosul rămas și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Servește.
13
Într-un blender, combinați toate ingredientele și piureul până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Transferați piureul de roșii într-o cratiță medie și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți până când este ușor gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista