Chile-Tamale De Cartofi Dulci Condimentate

Chile-Tamale De Cartofi Dulci Condimentate
Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 171 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare și piper proaspăt măcinat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales, Gratin de cartofi dulci cu nuci pecan condimentate cu Chile, și Chile condimentat Tostadas de cartofi dulci și fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați untul, zahărul brun și scorțișoara. Puneți jumătățile de cartofi dulci, tăiați partea în sus, într-un vas de copt și frecați părțile tăiate în mod egal cu amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până se înmoaie când este apăsat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți carnea din cartofii dulci (aruncați piei) într-un castron; se pasează cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mic, topiți untura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă bulion de pui și se amestecă până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
6
Adăugați amestecul de bulion la cartofii dulci; se amestecă bine. Adăugați treptat făina masa, amestecând până se omogenizează bine. Se amestecă praful de copt și chipotles și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Rupeți 3 sau 4 coji de porumb în benzi lungi și subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
8
Așezați o coajă întreagă pe o suprafață de lucru, cu partea netedă în jos, cu o margine lungă cea mai apropiată de dvs. Lingura o putina 1/3 cana de umplere pe lungime în jos centrul de coji. Îndoiți marginea de jos peste umplutură și înfășurați tamale. Legați fiecare capăt cu o bandă subțire de coajă. Repetați până când se folosește toată umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, poziționați un raft cu cel puțin 1 inch peste 1 inch de apă; aduceți la fierbere la foc mare. Setați tamalele pe raft, la foc mai mic pentru a menține fierberea, capacul și aburul până când umplerea este fermă, aproximativ 1 oră, adăugând apă în tigaie, după cum este necesar, pentru a menține adâncimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți tamalele și lăsați să stea cu cel puțin 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
11
Note: cojile de porumb uscate sunt disponibile în unele supermarketuri bine aprovizionate și pe piețele mexicane. Înainte de utilizare, separați cojile și aruncați mătăsurile; înmuiați cojile în apă fierbinte până când sunt flexibile, aproximativ 20 de minute. Veți avea nevoie de aproximativ 15 coji mari, bine formate, pentru Tamale și 3 până la 4 pentru a rupe în benzi pentru legare, dar vă sugerăm să înmuiați câteva în plus în cazul în care unele rupturi în acest proces. Puteți face și aburi tamalele până la o zi înainte; acoperiți și răciți. Reîncălziți în abur 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-lime și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista