Chile - friptură de flanc frecat cu mămăligă albă

Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura de flanc frecat cu Chile cu mămăligă albă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 681 calorii, 54g de proteine, și 35g de grăsime. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare și piper, friptură de flanc, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina de porumb măcinată, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc Frecată Cu Chili Cu Salată De Varză Și Rondele De Mămăligă, Friptură De Flanc Frecat Uscat, și Spice Frecat Friptură Flanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, puțin adânc, acoperiți friptura de flanc cu usturoi și ardei iute.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și lăsați deoparte la temperatura camerei timp de 2 ore.
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert la foc mare. Treceți treptat în polenta și aduceți la foc mic. Gatiti la foc moderat, batand des, pana cand mamaliga este groasa si nu mai este Pietroasa, aproximativ 45 de minute.
Între timp, aprindeți un grătar. Condimentați friptura cu sare și piper și grătiți la foc fierbinte până se rumenesc frumos la exterior și mediu-rar în interior, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Când mămăliga este fragedă, amestecați mascarpone, parmezan și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează mămăliga cu sare și piper.
Feliați friptura de flanc împotriva bobului de 1/4 inch grosime.
Stropiți cu oțet balsamic și serviți cu mămăligă.