Chile - friptură de flanc frecat cu mămăligă albă

Chile - friptură de flanc frecat cu mămăligă albă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura de flanc frecat cu Chile cu mămăligă albă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 681 calorii, 54g de proteine, și 35g de grăsime. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare și piper, friptură de flanc, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina de porumb măcinată, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc Frecată Cu Chili Cu Salată De Varză Și Rondele De Mămăligă, Friptură De Flanc Frecat Uscat, și Spice Frecat Friptură Flanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, puțin adânc, acoperiți friptura de flanc cu usturoi și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și lăsați deoparte la temperatura camerei timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert la foc mare. Treceți treptat în polenta și aduceți la foc mic. Gatiti la foc moderat, batand des, pana cand mamaliga este groasa si nu mai este Pietroasa, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Între timp, aprindeți un grătar. Condimentați friptura cu sare și piper și grătiți la foc fierbinte până se rumenesc frumos la exterior și mediu-rar în interior, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6
Când mămăliga este fragedă, amestecați mascarpone, parmezan și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează mămăliga cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
MascarponeMascarpone
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
7
Feliați friptura de flanc împotriva bobului de 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
8
Stropiți cu oțet balsamic și serviți cu mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut are arome de deschidere ușor fumurii, cu atingeri de biscuiți și note de miere și petale de flori. Gustul este excelent, fructat și plin de aromă, oferind un sentiment încântător de abundență. Amestec: 67% Macabeo, 33% Parellada
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista