Chile Carne De Vită Stir-Fry

Chile Carne De Vită Stir-Fry
Chile carne de vită Stir-Fry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână sos de pește, ardei chile, top round și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de vită și Broccoli se amestecă, Carne de vită și varză se amestecă prăji, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți o marinată combinând sosul de pește, ardeii chile și usturoiul într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Sos De PeșteSos De Pește
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Puneți carnea de vită în marinată, întorcându-vă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Marinați carnea de vită la frigider 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea de vită din marinată și scuturați excesul de lichid. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati carnea de vita in ulei fierbinte pana cand este fierbinte, dar usor roz in Centru, 3 pana la 5 minute; scoateți din ulei cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Încălziți lingura rămasă ulei de arahide în tigaie; gătiți și amestecați sparanghelul în ulei fierbinte până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă bulionul de vită în tigaie și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați busuiocul și continuați să gătiți până la cald, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve y Camps Reserva de la familia Cava Gran Reserva Brut Nature cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la familia Cava Gran Reserva Brut Nature
Juve y Camps Reserva de la familia Cava Gran Reserva Brut Nature
În primele zile ale vinificației lor, familia Juventus y Camps avea propria rezervă a acestei Cave, singura natură brută pe care o făceau. Mai târziu, a fost lansat pe piață sub același nume și cu aceeași creație atentă. Acest cava este produs din sucul liber de Macabeo, Xarel.Lo și Parellada struguri recoltați pe proprietățile moșiei de la Espiells, Can Massana și la Cuscona. Este cel mai cunoscut dintre Cavele lui Juve și încă singura lor natură brută. Nasul este profund, intens și atrăgător, evocând inițial note de fructe albe mature. Treptat, complexitatea sa crește și aromele tipice îmbătrânirii îndelungate par să amintească minunat de pâinea prăjită cu indicii de fundal de citrice. Reserva de la Familia, cu prospețimea și maturitatea sa, se potrivește perfect Palatului. Pereche cu pat, fructe de mare, orez, și tot felul de pește, carne albă și alimente afumate.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista