Chiftele Picante de miel și linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1252 calorii, 68G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, chimen, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Miel picant și linte cu ierburi, Chiftele de miel într-un Curry picant, și Chiftele picante de miel și slănină.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați mielul, slănina, apa, usturoiul, menta, pătrunjelul, condimentele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă bine.(Acest lucru se poate face și într-un robot de bucătărie, dar nu procesați amestecul într-un piure, doar procesați în rafale scurte pentru a combina).Împărțiți amestecul în aproximativ 25-30 de chiftele mici - aplatizați puțin până la o formă de disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Se pune pe tavă și se dă la frigider până se pregătește use.To pregătiți lintea, încălziți uleiul de măsline în tigaie și adăugați ceapa, morcovul și căței de usturoi și sotati 5 minute până când ceapa a devenit transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Linte
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați lintea și amestecați pentru a acoperi cu uleiul, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați 1 cană de roșii, bulion de pui, condimente și buchet garni.Aduceți la fierbere și reduceți la foc mic.Acoperiți și gătiți până când lintea este fragedă.Aruncați buchetul garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1t Pudră De Piper Alb
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Linte
6
Încălziți uleiul de măsline suplimentar într-o tigaie și sotati chiftelele în loturi într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți și adăugați la linte.Continuați să fierbeți chiftelele și lintea timp de 15 minute sau până când chiftelele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Linte
8
Adăugați ceașca rămasă de roșii și gătiți încă 10 minute.Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
9
Se servește în farfurii mari de supă și se ornează cu menta.