Chiftele Umplute: Polpettone Ripieni

Chiftele Umplute: Polpettone Ripieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chiftele umplute: Polpettone Ripieni. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 360 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți rozmarin, prosciutto, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chiftele de curcan (Polpettone di Tachino), Polpettone alla Toscano sau chiftele italiene ușoare, și Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați vițelul, 1 cană pesmet, brânză rasă, ouă și sare și piper, după gust și amestecați bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Scufundați frunzele de spanac în apă pentru a se ofili și îndepărtați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
3
Adăugați feliile de morcov în apa clocotită și gătiți timp de 4 până la 5 minute, apoi îndepărtați și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Combinați făina cu restul de 3 linguri de pesmet și praf puternic o placă de lucru din lemn cu amestecul. Bateți amestecul de vițel într-un dreptunghi gros de 1/2 inch și așezați frunzele de spanac peste carne, lăsând o margine de 1 inch pe părțile scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Așezați feliile de morcov peste spanac în același mod, apoi stratificați prosciutto și brânza. Rotiți cu grijă carnea într-un jeleu, făcându-l cât mai ferm posibil. Cârnații ar trebui să aibă aproximativ 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
6
Tăiați cârnații în jumătate transversal, sigilând bine capetele cu carnea pentru a împiedica brânza să se scurgă în timpul gătitului. Praful exterior cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține ambele rulouri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați rozmarinul și polpettonul și carnea brună pe toate părțile, întorcându-l cu grijă cu o lingură de lemn sau 2 spatule. Când carnea este maro, scoateți și aruncați cât mai mult ulei posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Se toarnă jumătate din vin și bulionul de pui peste rulourile rumenite, se pune focul la mediu-mic, se acoperă tigaia și se gătește 15 minute. (Dacă lichidul se evaporă, adăugați puțină apă în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți capacul, întoarceți rulourile de carne și turnați vinul rămas și bulionul de pui peste ele, acoperiți din nou și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Transferați rulourile de carne pe o tăietură. Puneți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1/2 cană de apă în sucurile de tigaie. Gatiti-va, razuind orice bucati maro, pana cand aveti 2 pana la 3 linguri de glazura de carne. Tulpina pentru a elimina frunzele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Lăsați rulourile să se răcească la temperatura camerei, apoi feliați cât mai subțire posibil și serviți cu glazura de carne stropită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista