Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chiftele umplute: Polpettone Ripieni. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 360 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți rozmarin, prosciutto, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chiftele de curcan (Polpettone di Tachino), Polpettone alla Toscano sau chiftele italiene ușoare, și Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați vițelul, 1 cană pesmet, brânză rasă, ouă și sare și piper, după gust și amestecați bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Scufundați frunzele de spanac în apă pentru a se ofili și îndepărtați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați feliile de morcov în apa clocotită și gătiți timp de 4 până la 5 minute, apoi îndepărtați și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Combinați făina cu restul de 3 linguri de pesmet și praf puternic o placă de lucru din lemn cu amestecul. Bateți amestecul de vițel într-un dreptunghi gros de 1/2 inch și așezați frunzele de spanac peste carne, lăsând o margine de 1 inch pe părțile scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Așezați feliile de morcov peste spanac în același mod, apoi stratificați prosciutto și brânza. Rotiți cu grijă carnea într-un jeleu, făcându-l cât mai ferm posibil. Cârnații ar trebui să aibă aproximativ 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Grăsime De Porc înapoi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați cârnații în jumătate transversal, sigilând bine capetele cu carnea pentru a împiedica brânza să se scurgă în timpul gătitului. Praful exterior cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține ambele rulouri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați rozmarinul și polpettonul și carnea brună pe toate părțile, întorcându-l cu grijă cu o lingură de lemn sau 2 spatule. Când carnea este maro, scoateți și aruncați cât mai mult ulei posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Se toarnă jumătate din vin și bulionul de pui peste rulourile rumenite, se pune focul la mediu-mic, se acoperă tigaia și se gătește 15 minute. (Dacă lichidul se evaporă, adăugați puțină apă în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți capacul, întoarceți rulourile de carne și turnați vinul rămas și bulionul de pui peste ele, acoperiți din nou și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Transferați rulourile de carne pe o tăietură. Puneți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1/2 cană de apă în sucurile de tigaie. Gatiti-va, razuind orice bucati maro, pana cand aveti 2 pana la 3 linguri de glazura de carne. Tulpina pentru a elimina frunzele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
12
Lăsați rulourile să se răcească la temperatura camerei, apoi feliați cât mai subțire posibil și serviți cu glazura de carne stropită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch