Chiftele Sub Sandwich-Uri
Această rețetă servește 33. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sosul de paste classico family favorite, parmezan, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chiftele Sub Sandwich-Uri, Sandvișuri Cu Chiftele, și Sandvișuri Cu Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Adăugați apă la amestecul de umplutură într-un castron mediu; se amestecă doar până se umezește.
Adăugați carne, ou și parmezan; se amestecă ușor. Se modelează în chiftele de 12 (2 inci).
Așezați în tigaie de 15x10x1 inci.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când se termină. Între timp, se taie felie subțire de pe partea de sus a fiecărei role; retrase din circuitul agricol.
Scoateți pâinea din interiorul rulourilor, lăsând coji groase de 1/4 inch. Rezervați pâinea îndepărtată pentru o altă utilizare.
Umpleți fiecare rolă cu 2 linguri. sos și 3 chiftele; stropiți cu 2 linguri suplimentare. sos.
Se presară cu mozzarella. Înlocuiți vârfurile rulourilor.
Coaceți 2 până la 3 min. sau până când mozzarella este topită.