Chiftele marocane cu ouă
Chiftele marocane cu ouă durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 544 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.29 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână roșii g cans, ulei de măsline, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 143 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Încercați Chiftele marocane cu ouă, Kefta Tajine (chiftele condimentate marocane cu ouă în sos de roșii), și Chiftele Marocane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se prăjește ceapa în 1 lingură de ulei până se înmoaie, apoi se lasă să se răcească.
Se amestecă cu pesmetul, tocatul, scorțișoara, 1 ou, linguriță sare și mult piper, apoi se modelează în aproximativ 24 de chiftele cu mâinile ude. Se prăjește în uleiul rămas într-o tigaie puțin adâncă timp de aproximativ 8 minute, mișcându-le până se rumenesc uniform. Ridicați și lăsați deoparte.
Adăugați usturoiul în uleiul rămas în tigaie și prăjiți până se înmoaie.
Adăugați dovlecelul, prăjiți 1-2 minute, apoi introduceți roșiile, mierea, ras el hanout, trei sferturi din coriandru, condimente și câteva linguri de apă. Se amestecă și se gătește până se înmoaie.
Se amestecă năutul și se adaugă chiftelele. Faceți 4 goluri în sos, apoi rupeți ouăle rămase. Acoperiți și gătiți timp de 4-8 minute la foc mic până când ouăle sunt setate. Se împrăștie cu coriandru și se servește direct din tigaie cu pâine crustă pentru a scoate sosul.