Chiftele De Porc Banh Mi

Chiftele De Porc Banh Mi
Chiftele de porc Banh Mi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 765 calorii, 24g de proteine, și 56G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Un amestec de piper, morcovi grosolani, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele De Porc Banh Mi, Perisoare Banh Mi, și Chiftele Picante Banh Mi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele încastron mic. Se condimentează cu sare. faceți înainte poatesă fie făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Linie de coacere cu ramăfoaie cu folie de plastic. Se amestecă ușor toateingrediente în castron mare. Folosind moistenedhands și puțină lingură pentru fiecare, se rostogolește amestecul de carne în chiftele de 1 inch. Aranjeazăpe foaia de copt. Do AHEAD poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Aruncați primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră, aruncând ocazional.
3
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați jumătate de chiftele. Saut până se rumenesc și se fierbe, întorcând chiftelele des și scăzând căldura dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
6
Transferați chiftelele pe o altă foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se introduce în cuptor. Repetați cu chiftelele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați fiecare baghetă sau bucată de baghetă orizontal în jumătate. Scoateți suficientă pâine din fiecare jumătate de pâine pentru a lăsa o coajă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
PâinePâine
9
Întindeți mayo de chili fierbinte peste fiecare coajă de pâine. Aranjați jalapele aproximativ, apoi cilantro, în jumătățile de jos. Umpleți fiecare cu 1/4 de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
Ardei IuteArdei Iute
MaionezăMaioneză
10
Scurgeți legumele murate; așezați deasupra chiftelelor. Apăsați pe blaturi pentru baghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ChifteleChiftele
BaguetteBaguette
11
* Disponibil în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri și pe piețele asiatice.
12
** Disponibil la unele supermarketuri și la piețele asiatice.
13
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista