Chiftele De Pinguini
Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, morcov, chiftele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Decupaje Pentru Pinguini, Bomboane Penguin Cupcakes, și Platou De Legume Pinguin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Ardeiul gras sau fâșiile de ceapă fac sânul fiecărui pinguin. Blanch ardei sau ceapă prin plasarea în apă clocotită 20 de secunde; plonjați în apă cu gheață.
Tăiați 16 felii diagonale (grosime de 1/4 inch) din morcov. Pentru a face ciocuri, tăiați un triunghi mic de la marginea fiecărei felii de morcov; pus deoparte.
Așezați feliile de morcov pentru picioare într-un castron mic cu microunde. Capac; cuptor cu microunde la 30 de secunde. Descoperă; pune deoparte. Pentru capul fiecărui pinguin, faceți o gaură mică în fiecare dintre cele 16 chiftele pentru a ține ciocul; împingeți frigăruia prin chifteluță, începând din partea de sus a capului. Pentru a plasa cioc, introduceți triunghiul morcovului în gaura mică a fiecărei chiftele, introducând vârful frigarui în morcov pentru a se fixa în poziție.
Numărați 16 chiftele suplimentare de utilizat pentru corpul fiecărui pinguin. Împingeți frigarui cu prima chiftelă (cap) prin 1 capăt de piper sau ceapă, apoi 1 chiftelă (corp), apoi prin capătul opus de piper sau ceapă. Continuați să împingeți punctul de frigărui în felie de morcov cu decupaj orientat înainte ca picioarele.
Puneți pinguinii în tigaie puțin adâncă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este fierbinte.