"Chiftele" de pește în sos picant de ardei roșu

"Chiftele" de pește în sos picant de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $3.66 pe portie. O porție conține 301 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, frunze de pătrunjel, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Spaghete Cu Chiftele De Pește În Sos Picant De Ardei Roșu, Chiftele în sos picant de ardei roșu cu fasole Cannellini, și Întorcând pagina: Spaghete cu chiftele de pui și sos picant de ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mic robot de bucătărie, pulsați pâinea până când seamănă cu firimiturile. Puneți deoparte într-un bol de amestecare mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Adăugați peștele la procesor și pulsați până când seamănă cu textura cărnii de vită măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Scoateți în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați șalota, usturoiul și pătrunjelul și tocați în procesor. Aruncați împreună cu firimiturile de pâine, peștele, oul, sarea și piperul. Formați amestecul în bile, de aproximativ 1 1/2 inci lățime și puneți-l deoparte pe o tăietură. Ar trebui să aveți aproximativ 8 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Înveliți o tigaie mare cu capac sau o tigaie cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu-mare. Rumeniți bilele de pește în loturi până când sunt arse pe ambele părți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Curățați bucățile arse din tigaie. Fie adăugați sos picant de ardei roșu, fie urmați instrucțiunile de mai jos pentru a-l face. Când sosul este terminat și fierbe, adăugați bilele înapoi în tigaie. Gatiti 5 minute, acoperite, apoi intoarceti bilele in sos si gatiti inca 3 pana la 5 minute, pana cand bilele sunt fierte complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Pentru a servi, așezați o furculiță de spaghete pe fiecare farfurie și acoperiți cu o lingură de sos și 4 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Într-o tigaie mare la foc mediu, călește ceapa și ardeiul roșu în suficient ulei de măsline pentru a acoperi tigaia. Gatiti pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați boia de ardei, cayenne, usturoi și gătiți încă 2 minute, până când amestecul este foarte parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Adăugați sarea și amestecați cu grijă roșiile. Fierbeți până când sosul s-a îngroșat și legumele sunt foarte fragede, aproximativ 5 minute. Opriți focul și gustați din nou pentru condimentare. Puree într-un robot de bucătărie sau cu un blender imersion până se omogenizează. (Acest lucru poate fi făcut până la o săptămână în avans).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista