Chiftele de elan cu sos de grătar Bourbon ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos Worcestershire, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sos De Grătar Bourbon, Sos De Grătar Bourbon, și Sos De Grătar Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
4
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească ușor.Rupeți pâinea în bucăți aspre de 1 inch și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Adăugați laptele și amestecați până când amestecul formează un piure umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
6
Lăsați să stea până când pâinea absoarbe tot laptele, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Lapte
7
Adăugați ceapa și usturoiul ușor răcite, precum și elanul, carnea de porc, sarea, piperul și 3/4 linguriță de ienibahar. Folosind mâinile, amestecați până când se combină.Umpleți un castron mediu cu apă. Puneți deoparte două foi de copt cu margini. Formați amestecul de carne în aproximativ 48 (1-1/4 inci) chiftele, umezindu-vă mâinile după cum este necesar pentru a împiedica amestecul să se lipească și așezați-le la aproximativ 1/2 inci pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Ienibahar
Usturoi
Ceapă
Piper
Apă
Carne
Carne De Porc
Sare
Elani
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
8
Așezați roșiile pur și simplu, oțetul, bourbonul, zahărul brun, ketchup-ul, melasa, Worcestershire, pudra de chili și restul de 3/4 linguriță de ienibahar într-o oală mare sau cuptor olandez și bateți pentru a combina. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți la foc mic.Între timp, puneți 1 foaie de chiftele la cuptor și fierbeți până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Praf De Chili
Zahăr Brun
Chiftele
Ienibahar
Melasă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Bateti
Cuptor
9
Transferați chiftelele în oala cu sos fierbinte și amestecați ușor pentru a acoperi. Repetați cu a doua foaie de chiftele.Fierbeți, amestecând cu grijă chiftelele ocazional, până când sosul s-a îngroșat ușor și chiftelele sunt complet fierte, aproximativ 30 până la 40 de minute.