Chiftele cu sos de roșii prăjite la foc
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 85 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste de roșii, oțet de vin, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele Cajun în sos de roșii prăjite la foc, Paste de dovlecei cu roșii prăjite la foc cu chiftele de curcan, și Piept de curcan în sos de roșii prăjite la foc și busuioc.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 400 F. În castron mare, amestecați ingredientele de carne de vită. Se modelează în chiftele de 30 (1 inch).
Așezați într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Coaceți descoperit aproximativ 15 minute sau până când este gătit bine și nu mai este roz în centru.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți toate ingredientele sosului, cu excepția arpagicului, până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Se amestecă chiftele; acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când sosul este fierbinte.
Serviți în vasul de frecare sau în aragazul lent la foc mic.