Chifle De Cocktail Chinezesc

Chifle De Cocktail Chinezesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați chiflele de Cocktail chinezești. Această rețetă servește 32. O porție conține 60 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 188 de gurmanzi și bucătari. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Un amestec de drojdie activă, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chifle De Porc Prăjite Chinezești, Chifle De Carne În Stil Chinezesc, și Chifle chinezești de vită și Bietă.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/3 cană de zahăr și lapte într-o cratiță mică și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați 1/4 cană de unt înmuiat și încălziți ușor amestecul până când untul se topește și amestecul este cald, dar nu fierbinte (nu mai cald de aproximativ 100 de grade F (40 de grade C). Într-un castron mare, amestecați drojdia cu 2 1/2 căni de făină până se omogenizează bine și turnați amestecul de lapte în amestecul de făină-drojdie. Se amestecă 1 ou bătut și se amestecă până când amestecul formează un aluat lipicios și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați aproximativ 10 minute, frământând treptat în 1 cană de făină suplimentară sau după cum este necesar pentru a face un aluat neted și elastic. Formați aluatul într-o bilă rotundă, puneți-l într-un castron uns și întoarceți aluatul în vas de câteva ori pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Cremă 1/4 cană de unt înmuiat cu 1/2 cană de zahăr într-un castron până când amestecul este ușor și pufos și amestecați laptele praf uscat, 1/2 cană de făină și nuca de cocos până când amestecul este neted și bine amestecat. Puneți umplutura deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Lucrând pe o suprafață făinoasă, bateți aluatul și tăiați-l în 2 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
PunchPunch
6
Tăiați fiecare bucată în 8 bucăți de dimensiuni egale (16 bucăți în total). Formați fiecare bucată într-un coc alungit și aplatizați cocul cu un sucitor înfăinat. Scoateți aproximativ 1 lingură de umplutură cu o lingură și așezați-o în centrul unui coc. Trageți și ciupiți marginile aluatului împreună pentru a închide umplutura în coc. Repetați cu toate bucățile de aluat și așezați chiflele umplute, cu cusătura în jos, pe foile de copt pregătite. Acoperiți chiflele cu o cârpă și lăsați să se ridice într-un loc cald 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Pentru o acoperire lucioasă, bateți 1 ou într-un castron și periați fiecare chiflă cu puțin ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Presărați fiecare chiflă cu câteva semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
La 8 PruneLa 8 Prune
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când chiflele se rumenesc, 10 până la 15 minute. Se lasă să se răcească înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista