Chicken Chashu
Chicken Chashu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 100g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1270 calorii. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Norecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui skin-on, ofertele smallchicken, sake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Chashu Japonez, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom.
Instrucțiuni
Puneți sosul de soia, sake-ul, zahărul și ghimbirul într-o pungă mare de Ziploc și amestecați împreună.
Adăugați coapsele de pui și asigurați-vă că fiecare bucată este acoperită cu marinată. Apăsați cât mai mult aer din pungă, apoi sigilați și refrigerați peste noapte. A doua zi, rupeți o foaie lungă de 3 picioare de folie de aluminiu cu partea strălucitoare în sus.
Așezați jumătate din coapsele de pui marinate pe folie, cu pielea în jos, pentru a forma un dreptunghi de aproximativ 6 inci lățime.
Presărați puiul generos cu piper alb.
Așezați două licitații de pui pe coapsele de pui. Deoarece ofertele se îngustează la un capăt, doriți să le așezați orientate în direcții opuse, astfel încât să ajungeți cu un miez de licitații de pui care are aproximativ aceeași grosime a ambelor capete. Rulați bine puiul având grijă să nu sandwich folia între straturile de pui. Când porția de pui este rulată, continuați să rulați cu restul foliei pentru a forma un cilindru strâns. Răsuciți ambele capete ale foliei închise.
Tăiați o lungime de sfoară de 8 picioare, pliați sfoara în jumătate, apoi puneți punctul de mijloc sub un capăt al rolei. Aduceți ambele capete ale firului pe ambele părți ale rolei, încrucișați sfoara, apoi răsturnați rola și aduceți-o înapoi. Repetați până când ați ajuns la celălalt capăt al ruloului, apoi legați sfoara într-un nod. Sfoara ar trebui să arate ca un pantof dantelat pe ambele părți. Faceți o a doua rolă folosind restul de pui. Aduceți un abur la fiert, apoi adăugați puiul rulat. Acoperiți cu un capac și aburiți timp de 1 oră. Când ați terminat, scoateți puiul din abur și lăsați-l să se răcească.
Așezați ruloul la frigider peste noapte pentru a lăsa colagenul să se stabilească.Când chashu-ul de pui este gata, desfaceți-l, feliați-l și puneți-l pe ramen sau puneți-l deasupra orezului ca donburi.