Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură)

Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură)
Chicago carne de vită italiană (stil Pot Roast) este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1333 calorii, 91G de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 de ore și 25 de minute. Un amestec de usturoi, vin, usturoi granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură), Hoagies De Carne De Vită Italiană În Stil Chicago, și Aragaz lent Chicago-stil italian de carne de vită și cârnați combo-uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru friptura în oală: poziționați un suport în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Presărați liber întreaga friptură cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se rumenesc friptura pe toate părțile până se rumenesc și se caramelizează; reduceți căldura dacă grăsimea începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Transferați friptura pe o farfurie și reduceți focul la mediu.
6
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până abia începe să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați condimentele italiene și ardeiul roșu zdrobit și sotati până la parfum, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
8
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Degajează cu vinul roșu și gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9
Adăugați în stoc și cimbru și aduceți la foc mic. Reglați condimentul jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
10
Așezați friptura înapoi în oală cu orice sucuri acumulate și introduceți-o în cuptor. Gatiti friptura, rotind la fiecare 30 de minute, pana cand este foarte frageda, 3 3 1/2 pana la 4 ore. Creșteți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Transferați friptura pe o tăietură și cort cu folie. Se strecoară jus - ul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol și se întoarce înapoi în oală. Aduceți la foc mic și reglați condimentul, dacă este necesar. După ce s-a răcit puțin, trageți carnea în bucăți mai mici, reveniți la jus redus și rezervați până când sunteți gata să construiți sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Pentru ardeii dulci: aruncați fâșiile de ardei cu uleiul de măsline, usturoiul granulat și puțină sare și piper pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
13
Coaceți, amestecând la jumătate, până când este mai deschis la culoare și moale, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Puneți niște carne de vită pe o rolă, apoi niște ardei dulci și apoi niște Giardiniera fierbinte de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fierbinte GiardinieraFierbinte Giardiniera
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
La 8 PruneLa 8 Prune
2
Se toarnă un vas mic de jus redus. Luați întregul sandwich și dunk rapid în jus fierbinte. Folosind două mâini, du-te naibii în oraș.
1
Combinați 2 căni de apă și sarea într - un vas de sticlă sau nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați morcovii, conopida, serranos, usturoiul, țelina și ardeii grași în apa sărată și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
1
Scurgeți și clătiți legumele. Într-un castron curat, amestecați împreună uleiul de canola cu oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați legumele și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Giardiniera va primi doar mai bine cu timpul. După cel mult 2 zile în castron, puteți așeza în borcane de zidărie etanșe la aer și păstrați la frigider cel puțin 2 până la 3 săptămâni. Face 3 până la 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Din bucătăriile Food Network; după teste suplimentare și pentru a asigura cele mai bune rezultate, această rețetă a fost modificată față de ceea ce a fost în episodul real.

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În21 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista