Chevre cu crustă de migdale și trufe de struguri

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Chevre cu crustă de migdale și trufe de struguri ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de arpagic, cremă de brânză, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chevre cu crustă de migdale și trufe de struguri, Unt De Arahide Struguri-Nuci Trufe, și Brânză De Capră, Struguri Și Trufe Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați împreună chevre și cremă de brânză cu o furculiță.
Adăugați vin de port și un vârf de sare și piper; se amestecă până se omogenizează. Se răcește 30 de minute.
Toast migdale plită într-un frypan uscat până la prăjit, agitând tigaia frecvent, aproximativ 5 minute la foc mediu.
Așezați-vă pe o placă de tăiere mare pentru a se răci. Folosind un cuțit de bucătar, tocați mărunt migdalele. Alternativ, dacă preferați să aveți migdale măcinate, tocați într-un robot de bucătărie sau râșniță.
Scoateți 1 lingură de amestec de brânză. Apăsați strugurii în amestec. Folosind folie de plastic, acoperiți strugurii cu brânză și rulați în bilă mică cu struguri în interior.
Îndepărtați folia de plastic. Continuați să faceți restul de trufe.
Întindeți migdalele pe farfurie și amestecați în arpagic.
Rulați fiecare bilă de trufe în migdale și acoperiți uniform.
La frigider, acoperit până la servire.