Cherry Pie-in-a-Jar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Cherry Pie-in-a-Jar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 40 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Salată De Borcan De Năut Și Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru umplutura de cireșe: într-o tigaie cu fund greu gătiți cireșe proaspete sau congelate și suc de lămâie la foc mediu-mare, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul, amidonul de porumb și scorțișoara. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Întindeți aluatul pe o suprafață bine făinată. Folosind inelul de pe capacul borcanului, tăiați 4 cercuri de aluat, care vor fi vârfurile plăcintelor. Cu aluatul rămas, folosiți o placă de plăcintă inversată de 6 inci pentru a tăia 4 cercuri care vor alinia interiorul fiecărui borcan de sticlă de 1/2 halbă. Lucrul cu aluatul cât mai puțin posibil, asigurați-vă că aluatul acoperă suprafața din interiorul borcanului, cu excepția unui 1/2-inch în partea de sus. Odată ce fiecare borcan este căptușit cu aluat de plăcintă, umpleți fiecare cu 1/2 o cană de umplutură de plăcintă cu cireșe.
Așezați un mic pat de unt deasupra fiecărei plăcinte și acoperiți cu cercurile de aluat de plăcintă sau faceți un model de zăbrele. Asigurați-vă că aerisiți partea superioară a crustei creând o fantă, astfel încât aburul să poată scăpa. Folosind degetul sau o furculiță, apăsați cele 2 bucăți de aluat împreună în jurul perimetrului.
Ungeți fiecare crustă de plăcintă cu unt topit și presărați cu zahăr. Sigilați fiecare borcan cu capacul metalic și puneți-l la congelator până la 3 săptămâni. Instrucțiuni de coacere: dacă coaceți plăcinte proaspete, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când crusta este maro aurie și umplutura este bulbucată. Dacă coaceți plăcinte care au fost înghețate, aduceți-le la temperatura camerei înainte de a le introduce în cuptor.