Cherry Clafoutis
Cherry Clafoutis ia în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 252 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 1024 de fani. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați , zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Cherry Clafoutis, Cherry Clafoutis, și Cherry Clafoutis.
Instrucțiuni
Vas de copt cu unt și făină, împrăștiați cu cireșe și migdale tăiate: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făinați ușor un vas de copt de 9x9 sau 10x7. Împrăștiați cireșele și migdalele tăiate peste fundul vasului.
Faceți aluat cu ouă, zahăr, sare și făină:
Bateți ouăle și zaharurile împreună până se omogenizează.
Bateți sarea și făina până se omogenizează.
Adăugați laptele, extractul de migdale și extractul de vanilie.
Bateți până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în vasul de copt peste cireșe și migdale tăiate.
Se coace la 350 de grade F timp de 35-45 de minute sau până se rumenesc ușor și un tester introdus în centru iese curat. Verificați cam la jumătatea coacerii și dacă blatul devine bine rumenit cort-o lejer cu folie de aluminiu.
Scoateți din cuptor pentru a se răci: când îl trageți, puneți cuptorul, acesta se va mișca puțin, ceea ce este normal.
Așezați pe o grătar pentru a se răci. Clafoutis va fi umflat destul de mult și se va dezumfla în timp ce se răcește.
Praf cu zahăr pudră: când se răcește praful clafoutis cu zahăr pudră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Cherry Clafoutis. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.