Cherry Almond Biscotti

Cherry Almond Biscotti
Cherry Almond Biscotti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 118 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, ouă, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cherry Almond Biscotti, Cherry Almond Biscotti, și Biscotti De Cireșe-Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați cireșele uscate și lichiorul amaretto împreună într-o cratiță la foc mediu până când amaretto ajunge la foc mic; scurgeți, rezervând 2 linguri de lichid pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Cireșe UscateCireșe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna pe o foaie de hartie cerata. Bateți untul cu 1 cană de zahăr într-un bol cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Bateți 3 ouă în amestecul de unt-zahăr, pe rând, amestecând în fiecare ou înainte de a adăuga următorul. Se amestecă lichidul de cireș rezervat și extractul de vanilie în ingredientele umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
CireșeCireșe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Bateți untul cu 1 cană de zahăr într-un bol cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Bateți 3 ouă în amestecul de unt-zahăr, pe rând, amestecând în fiecare ou înainte de a adăuga următorul. Se amestecă lichidul de cireș rezervat și extractul de vanilie în ingredientele umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
CireșeCireșe
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Amestecați amestecul de făină în ingredientele umede puțin câte puțin pentru a forma un aluat neted. Îndoiți ușor cireșele și migdalele în aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, împărțiți-o în jumătate și formați fiecare jumătate într-un buștean de 12 inci lungime și 2 1/2 inci lățime. Apăsați ușor buștenii cu degetele pentru a se aplatiza la o grosime de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
MigdaleMigdale
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Transferați pâinile pe foile de copt pregătite, periați cu ou bătut și presărați fiecare cu 1 1/2 lingură de zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinile se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați pâinile în rafturi de sârmă și răciți timp de 20 de minute. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fiecare pâine pe diagonală în 16 bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Transferați biscotti în foi de copt. Reduceți căldura cuptorului la 300 grade F (150 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Coaceți la cuptor timp de 8 minute; flip biscotti și coaceți până când sunt crocante și ușor rumenite, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista