Chermoula
Chermoulan este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 173 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cayenne, frunze de pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Chermoula, Chermoula De Bază, și Sos Chermoula pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coriandru, pătrunjel și usturoi în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați până când toate ingredientele sunt tocate mărunt, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați suc de lămâie conservat, boia de ardei, chimen, cayenne și șofran și puls pentru a combina.
Cu motorul pornit, stropiți măslinul prin tubul de alimentare. Procesați până când sosul este uniform. Utilizați imediat sau transferați într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider până la 2 zile.