Chef John ' s Caramel plăcintă cu mere

Chef John ' s Caramel plăcintă cu mere
Rețeta bucătarului John ' s Caramel Apple Pie este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 442 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, veți obține un desert care servește 8. 428 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Puiul caramel al bucătarului John, Milkshake-uri cu mere Caramel (o postare de invitat a profesorului-bucătar), și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul în cratiță la foc mediu. Se amestecă zahărul alb, zahărul brun, sarea, scorțișoara și apa. Aduceți siropul la fierbere, amestecând constant pentru a dizolva zahărul, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
SiropSirop
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Desfaceți crustele de plăcintă, apăsați una într-un vas de plăcintă de 9 inci și așezați merele în crustă. Desfaceți a doua crustă pe o suprafață de lucru și tăiați-o în benzi late de aproximativ 8 1 inch. Încrucișați fâșiile peste mere sau țeseți într-o crustă de zăbrele. Crimpați crusta de jos peste benzile de zăbrele cu degetele. Lingura sos de caramel peste plăcintă, care acoperă porțiunea zăbrele de crusta de top; lasa sosul rămas burniță prin crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
MărMăr
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți până când crusta devine maro aurie, caramelul de pe crusta superioară este setat, iar umplutura de mere clocotește, încă 35 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista