Cheesecakes În Miniatură

Cheesecakes În Miniatură
Cheesecakes în miniatură necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu cireșe, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Cheesecakes În Miniatură, Cheesecakes Cu Afine În Miniatură, și Cheesecakes Cu Unt De Arahide În Miniatură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Căptușiți 24 de căni de briose cu căptușeli de copt din hârtie sau folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați câte o napolitană de vanilie în fiecare cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați nucșoara și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă amestecul uniform în căni de briose pregătite, umplând fiecare 2/3 plin.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți timp de 20 de minute sau până când este setat. Se răcește complet, apoi se acoperă cu umplutură de plăcintă cu cireșe. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista