Cheesecakes cu caramel CR portocaliu

Cheesecakes cu caramel CR portocaliu
Orange CR caramel cheesecakes este o rețetă Europeană care servește 6. O porție conține 836 calorii, 9g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați lichior de portocale, biscuiți digestivi, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, CR Aproxme Fra Cheesecakes Cu Piersici Freestone, și Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mică, aduceți crema la fiert cu coaja de portocală, apoi lăsați-o deoparte la infuzat. Sfat 140g / 5oz zahăr într-o altă cratiță cu suficientă apă pentru a-l face nămolos. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și fierbeți pentru a face un caramel întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 2 linguri de lichior de portocale (aveți grijă cum se va stropi). Se lasă să se așeze ușor, apoi se toarnă caramelul peste baza de 6 x 250ml ramekins și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Bateți crema de brânză și restul de 85g/3oz zahăr împreună într-un castron mare, apoi bateți ouăle și lichiorul de portocale rămas. Se strecoară în crema infuzată, apoi se bate totul împreună pentru a face o cremă. Îndepărtați orice spumă și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se fierbe fierbătorul.
6
Așezați ramekinele într-o formă de prăjire adâncă. Împărțiți crema între ele va ajunge doar la jumătatea drumului, apoi aduceți cositorul la cuptor și umpleți cu apă fierbinte din ibric, astfel încât să ajungă la jumătatea exterioară a vaselor ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți brânzeturile timp de 40 de minute sau până când sunt doar setate, apoi scoateți-le din cuptor și din tablă. Se lasă să se răcească, apoi se răcește cel puțin peste noapte. Acestea pot fi făcute cu până la 2 zile înainte și lăsate să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Cu până la 2 zile înainte de servire, faceți bazele. Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie, apoi blitz la firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Adăugați untul topit și pulsați până când totul este amestecat. Tapetați o tavă plată de copt cu hârtie rezistentă la grăsimi, răsturnați amestecul de bază pe ea, apoi acoperiți cu o altă foaie de hârtie rezistentă la grăsimi. Rulați ușor amestecul până când este suficient de mare pentru a tăia 6 baze de aceeași dimensiune ca ramekins din el. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Pentru a face caramelul squiggles, încălziți zahărul cu puțină apă într-o cratiță și fierbeți pentru a face caramel, apoi lăsați deoparte să se răcească ușor. Tapetați o tavă cu pergament de copt și ungeți cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Stropiți caramelul în sus și în jos, astfel încât toate firele de caramel să se lipească pentru a crea stele, apoi lăsați să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12
Pentru a servi, utilizați un tăietor de același diametru ca ramekin pentru a tăia 6 baze din amestecul de biscuiți. Ridicați bazele pe 6 plăci. Desfaceți brânzeturile, salvând sosul de caramel în ramekin. Acoperiți bazele cu caramelele crme, stropiți sosul peste și în jurul farfuriilor, garnisiți cu o stea și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Sirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, OpționalSirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, Opțional
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Cheesecake în meniu? Încercați să împerecheați cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista