Cheesecake New York Ricotta cu conținut scăzut de carbohidrați

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în repertoriul dvs., prajitura cu brânză ricotta din New York cu conținut scăzut de carbohidrați ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 369 de calorii. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este pe placul a 73 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cremă de brânză, suc de lămâie, înlocuitor de zahăr și smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 10 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent de 21%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake-ul PHILADELPHIA® New York Style Carb Counter, Low Fat Sugar Free Cheesecake New York Style și Healthy Strawberry Cheesecake Dip (scăzut în grăsimi, carbohidrați, fără zahăr și bogat în proteine!).
Instrucțiuni
Echipament special: 1 tavă de prăjitură cu arc (8-inch).
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pulverizați tigaia elastică cu spray de gătit cu ulei vegetal antiaderent. Pus deoparte. Într-o tavă puțin adâncă suficient de mare pentru a încăpea tava de tort, turnați aproximativ 1 inch de apă și puneți-o pe grătarul central al cuptorului pentru a se preîncălzi.
În bolul unui mixer electric, bateți crema de brânză moale, ricotta, smântâna și înlocuitorul de zahăr la viteză mică, timp de aproximativ 1 minut, până se omogenizează bine.
Într-un castron separat, folosind un tel de sârmă, amestecați smântâna groasă, vanilia, sucul de lămâie, ouăle și gălbenușurile de ou până se omogenizează.
Dați mixerul la viteză medie și turnați încet amestecul de ouă în amestecul de cremă de brânză. Bateți doar până se omogenizează și apoi opriți; ai grija sa nu bati prea mult.
Turnați aluatul în tava cu arc unsă.
Puneți tigaia în baia de apă încălzită.
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 275 de grade F. Continuați coacerea timp de 1 1/2 oră sau până când blatul devine maro auriu deschis și tortul se smulge de pe părțile laterale ale tăvii. Opriți cuptorul când ați terminat de gătit și lăsați prăjitura la cuptor pentru încă 3 ore. (Acest lucru va păstra tortul frumos și înalt.) Apoi scoateți tortul și puneți-l la frigider înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tort în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.