Cheesecake New York Ricotta cu conținut scăzut de carbohidrați

Cheesecake New York Ricotta cu conținut scăzut de carbohidrați
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în repertoriul dvs., prajitura cu brânză ricotta din New York cu conținut scăzut de carbohidrați ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 369 de calorii. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este pe placul a 73 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cremă de brânză, suc de lămâie, înlocuitor de zahăr și smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 10 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent de 21%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake-ul PHILADELPHIA® New York Style Carb Counter, Low Fat Sugar Free Cheesecake New York Style și Healthy Strawberry Cheesecake Dip (scăzut în grăsimi, carbohidrați, fără zahăr și bogat în proteine!).

Instrucțiuni

1
Echipament special: 1 tavă de prăjitură cu arc (8-inch).
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)
3
Pulverizați tigaia elastică cu spray de gătit cu ulei vegetal antiaderent. Pus deoparte. Într-o tavă puțin adâncă suficient de mare pentru a încăpea tava de tort, turnați aproximativ 1 inch de apă și puneți-o pe grătarul central al cuptorului pentru a se preîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
În bolul unui mixer electric, bateți crema de brânză moale, ricotta, smântâna și înlocuitorul de zahăr la viteză mică, timp de aproximativ 1 minut, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron separat, folosind un tel de sârmă, amestecați smântâna groasă, vanilia, sucul de lămâie, ouăle și gălbenușurile de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Dați mixerul la viteză medie și turnați încet amestecul de ouă în amestecul de cremă de brânză. Bateți doar până se omogenizează și apoi opriți; ai grija sa nu bati prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Turnați aluatul în tava cu arc unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
8
Puneți tigaia în baia de apă încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 275 de grade F. Continuați coacerea timp de 1 1/2 oră sau până când blatul devine maro auriu deschis și tortul se smulge de pe părțile laterale ale tăvii. Opriți cuptorul când ați terminat de gătit și lăsați prăjitura la cuptor pentru încă 3 ore. (Acest lucru va păstra tortul frumos și înalt.) Apoi scoateți tortul și puneți-l la frigider înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Servit rece.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista