Cheesecake fără coacere cu crustă ușoară de prăjituri
O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de mentă, brânză de vaci knudsen milkfat, prăjituri masticabile umplute cu căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake fără coacere cu crustă ușoară de prăjituri, Nu coaceți Cheesecake Nutella cu crustă de biscuiți Oreo, și Nu coace tort aluat Cheesecake cu zahăr Cookie crusta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stand 14 de cookie-uri, cu laturile atinge, în jurul partea de 9-inch springform pan. Se taie cookie-urile rămase; se presară pe fundul tigaiei. Pune deoparte.
Se amestecă apa clocotită în gelatină uscată într-un castron mic de cel puțin 2 min. până se dizolvă complet; se răcește ușor.
Puneți gelatina și brânza de vaci în recipientul blenderului; capac. Se amestecă până se omogenizează; se toarnă în tigaia pregătită. Dați la frigider 1 oră sau până când este setat. Se acoperă cu topping bătut, fructe și mentă chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.