Cheesecake fără coacere cu caramel Pecan

Cheesecake fără coacere cu caramel Pecan
Această rețetă servește 16 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, sare, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 36 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caramel Pecan Biscuit Coace, Caramel Pecan Cheesecake, și Placinta Cu Branza Caramel-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta, puneți biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Cu motorul pornit, adăugați 1/4 cană de zahăr granulat și 2 linguri de unt topit la firimiturile de cracker prin jgheabul alimentar; procesați până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Pentru LegarePentru Legare
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Așezați amestecul de firimituri într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit; apăsați uniform în fundul tigaiei. Congelați 20 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Pentru a pregăti cheesecake, combinați brânzeturile, 1/2 cană zahăr granulat și crme frache într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți în vanilie și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Combinați 3 linguri de apă rece și gelatină; lăsați să stea 2 minute sau până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
5
Încălziți laptele într-o cratiță mică la 180 (nu fierbeți). Se amestecă amestecul de gelatină în laptele fierbinte, amestecând bine. Bateți amestecul de gelatină în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
BrânzăBrânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă amestecul de brânză în crusta pregătită; se răcește 2 ore sau până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Pentru a pregăti caramelul, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați zahăr brun și următoarele 3 ingrediente (prin 1/4 linguriță sare); se amestecă cu un tel doar până se topește zahărul. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura la mediu și gătiți 5 minute (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă bourbon și nuci pecan prăjite. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Feliați cheesecake în 16 pene.
11
Așezați 1 pană pe fiecare din cele 16 farfurii; stropiți 1 lingură de caramel peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 36 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista