Cheesecake Din Catifea Roșie

Cheesecake Din Catifea Roșie
Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 700 de calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr pudră, garnitură: crenguțe de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Red Velvet Cheesecake Cupcakes {Red Velvet Week}, și Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake făcut acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună firimiturile de cracker graham, untul topit și 1 lingură de zahăr granulat; apăsați amestecul în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Bateți 3 pachete (8 uncii) cremă de brânză și 1 1/2 căni de zahăr granulat la viteză medie-mică cu un mixer electric 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați ouă și următoarele 6 ingrediente, amestecând la viteză mică doar până când sunt complet combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți la 325 timp de 10 minute; reduceți focul la 300 și coaceți timp de 1 oră și 15 minute sau până când centrul este ferm. Rulați cuțitul de-a lungul marginii exterioare a cheesecake-ului. Opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Lăsați cheesecake să stea în cuptor 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 30 de minute. Acoperiți și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Bateți 1 pachet (3 uncii) cremă de brânză și 1/4 cană de unt la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați treptat zahăr pudră și vanilie, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Se întinde uniform deasupra cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Îndepărtați părțile laterale ale tăvii cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
11
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista