Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1072 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Halloween. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, coajă de portocală, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party, Cheesecake Cu Mere Caramel, și Cheesecake Cu Mere Caramel.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați biscuiții graham, 1/2 cană de nuci și zahăr brun într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinarea fină. Cu motorul pornit, adăugați untul prin tubul de alimentare și procesați până când amestecul se reunește. Pulverizați partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. Bateți amestecul uniform în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, așezați pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se rumenesc ușor și doar setați, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Umăr
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se scoate într-un suport de copt și se lasă să se răcească complet.
5
Combinați 1/4 cană de zahăr și coaja de portocală într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt combinate.
Așezați crema de brânză în vasul unui fixator de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete și bateți până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați zahărul portocaliu, zahărul granulat rămas și zahărul muscovado ușor și bateți din nou până când zahărul este încorporat și amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado Ușor
Suc De Lămâie, Opțional
3 Bețișoare De Covrig
8
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând și amestecați până se încorporează, răzuind părțile laterale și fundul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați semințele de vanilie și extractul de vanilie și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Se adaugă sarea și smântâna grea și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sare, Pentru Marginile Paharului
11
Răzuiți amestecul în tigaia pregătită. Setați tigaia cu cheesecake pe o bucată mare de folie de aluminiu grea și pliați părțile laterale din jurul acesteia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
12
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală
13
Turnați apă fierbinte de la robinet în tigaia de prăjire până când apa este aproximativ la jumătatea părților laterale ale tigaiei de brânză; folia va împiedica apa să se scurgă în cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
14
Coaceți până când părțile laterale ale tortului sunt ușor umflate și așezate și Centrul încă jiggles, aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Opriți căldura și sprijiniți ușa deschisă cu o lingură de lemn și lăsați tortul să gătească în baia de apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
16
Scoateți tortul într-un suport de copt și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 2 ore. Acoperiți tortul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore până la răcire.
17
Se acoperă cu toppingul cald de mere, se strecoară liberal cu sosul de caramel și se presară cu nucile prăjite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
18
Serviți sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
19
Aduceți sucul de mere, zahărul și fasolea de vanilie la fiert într-o tigaie mare la foc mare și gătiți până se îngroașă ușor și se reduce la 1/2 cană. Se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
20
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt ușor caramelizate și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
21
Adăugați brandy de mere și gătiți până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brandy De Mere
22
Transferați merele pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
23
Așezați zahărul și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare (nu amestecați), învârtind oala ocazional pentru a uniformiza culoarea, până la culoarea chihlimbarului, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
24
În timp ce caramelul se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
25
Așezați smântâna grea într-o tigaie mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
26
Se ia de pe foc și se menține cald.
27
Când caramelul a atins culoarea dorită, amestecați încet smântâna grea și sarea și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
28
Se ia de pe foc și se amestecă coniacul de mere și extractul de vanilie. Păstrați cald.