Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1072 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Halloween. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, coajă de portocală, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party, Cheesecake Cu Mere Caramel, și Cheesecake Cu Mere Caramel.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Așezați biscuiții graham, 1/2 cană de nuci și zahăr brun într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinarea fină. Cu motorul pornit, adăugați untul prin tubul de alimentare și procesați până când amestecul se reunește. Pulverizați partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. Bateți amestecul uniform în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, așezați pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se rumenesc ușor și doar setați, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Pachet Milk Duds
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se scoate într-un suport de copt și se lasă să se răcească complet.
5
Combinați 1/4 cană de zahăr și coaja de portocală într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Așezați crema de brânză în vasul unui fixator de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete și bateți până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Adăugați zahărul portocaliu, zahărul granulat rămas și zahărul muscovado ușor și bateți din nou până când zahărul este încorporat și amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado Ușor
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând și amestecați până se încorporează, răzuind părțile laterale și fundul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Adăugați semințele de vanilie și extractul de vanilie și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
10
Se adaugă sarea și smântâna grea și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Răzuiți amestecul în tigaia pregătită. Setați tigaia cu cheesecake pe o bucată mare de folie de aluminiu grea și pliați părțile laterale din jurul acesteia.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
13
Turnați apă fierbinte de la robinet în tigaia de prăjire până când apa este aproximativ la jumătatea părților laterale ale tigaiei de brânză; folia va împiedica apa să se scurgă în cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Coaceți până când părțile laterale ale tortului sunt ușor umflate și așezate și Centrul încă jiggles, aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
15
Opriți căldura și sprijiniți ușa deschisă cu o lingură de lemn și lăsați tortul să gătească în baia de apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
16
Scoateți tortul într-un suport de copt și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 2 ore. Acoperiți tortul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore până la răcire.
17
Se acoperă cu toppingul cald de mere, se strecoară liberal cu sosul de caramel și se presară cu nucile prăjite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
18
Serviți sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
19
Aduceți sucul de mere, zahărul și fasolea de vanilie la fiert într-o tigaie mare la foc mare și gătiți până se îngroașă ușor și se reduce la 1/2 cană. Se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
20
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt ușor caramelizate și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
21
Adăugați brandy de mere și gătiți până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brandy De Mere
22
Transferați merele pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
23
Așezați zahărul și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare (nu amestecați), învârtind oala ocazional pentru a uniformiza culoarea, până la culoarea chihlimbarului, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
24
În timp ce caramelul se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
25
Așezați smântâna grea într-o tigaie mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
26
Se ia de pe foc și se menține cald.
27
Când caramelul a atins culoarea dorită, amestecați încet smântâna grea și sarea și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
28
Se ia de pe foc și se amestecă coniacul de mere și extractul de vanilie. Păstrați cald.