Cheesecake cu lămâie cu căpșuni și glazură de Port

Cheesecake cu lămâie cu căpșuni și glazură de Port
Cheesecake cu lămâie cu căpșuni și glazură de Port este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 609 calorii. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr brun, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Tartă cu brânză cu afine în glazură de Port, Cheesecake Mascarpone cu glazură de rubarbă și căpșuni acoperite cu ciocolată, și Piept de curcan prăjit cu lămâie-ghimbir cu glazură de Port de pere.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. amestec F. graham Cracker firimituri și zahăr în procesor. Cu mașina în funcțiune, adăugați unt topit și suc de lămâie; amestecați până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați amestecul de firimituri pe partea inferioară și pe laturile de 2 inci în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 10 inci, cu laturile înalte de 2 3/4 inci. Înghețați crusta 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 10 minute. Se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Folosind mixerul electric, bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare până când este pufos și neted, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați smântână, frișcă, suc de lămâie și vanilie și bateți doar pentru a amesteca, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând doar pentru a amesteca după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se toarnă umplutura în crustă (umplutura va umple doar crusta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Așezați tigaia cu formă de arc pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți cheesecake până când partea de sus apare setată, umflată și aurie la margini, dar totuși se mișcă ușor peste tot când este agitată, aproximativ 55 de minute. Tort rece 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă smântâna, zahărul și vanilia într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingura topping peste tort fierbinte, răspândirea la marginea tigaie și acoperind complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați tortul în raft; se răcește 10 minute. Rulați cuțitul ascuțit în jurul marginii superioare de 1/2 inch a tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Puneți cheesecake fierbinte direct în frigider; se răcește descoperit peste noapte.
1
Se amestecă portul, zahărul și oțetul într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când lichidul se reduce la 3/4 cană, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă în coaja de lămâie. (Tortul și siropul pot fi preparate cu 2 zile înainte. Acoperiți tortul și păstrați-l la frigider. Acoperiți siropul și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SiropSirop
3
Începând de mai jos capătul tulpinii fiecărei jumătăți de boabe, faceți 3 fante pe lungime prin vârf. Fructe de padure ventilator și locul în jurul marginea de tort. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
4
Eliberați părțile laterale ale tigaiei. Feliați tortul și stropiți cu sirop de Port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți siropul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista