Cheesecake Cu Citrice

Cheesecake Cu Citrice
Citrus Cheesecake este un lacto ovo vegetarian desert. Pentru 1,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 796 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită coaja de lamaie, făină, zahăr și smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Cheesecake Cu Citrice, Cheesecake Cu Citrice, și Cheesecake Fără Coacere Cu Citrice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inch. Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou, 1 lingură de suc de lămâie, 1 linguriță de coajă de lămâie și 1/4 linguriță de vanilie. În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina și 1/3 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați unt și procesați până se formează firimituri grosiere. Cu mașina în funcțiune, adăugați amestecul de gălbenuș și amestecați până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul pe partea de jos și 1 1/2 inci în sus părțile laterale ale tăvii pregătite. Înghețați crusta 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Ungeți ușor crusta cu albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Coaceți până când crusta este aurie palidă, aproximativ 15 minute. Se răcește pe raft în timp ce se pregătește umplutura. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și 1 2/3 căni de zahăr până se omogenizează. Bateți în amidon de porumb, 1 lingură suc de lămâie, coajă de portocală, coajă de lime, 1 1/2 linguriță coajă de lămâie și 1/2 linguriță vanilie. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SmântânăSmântână
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 55 până la 60 de minute sau până când este umflat și crăpat în jurul marginilor și centrul se mișcă doar ușor atunci când tigaia este agitată ușor. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Într-o cratiță la foc mediu, fierbeți marmelada și 2 lingurițe de suc de lămâie până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarmeladăMarmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Întindeți glazura caldă deasupra tortului. Tort rece 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și transferați tortul pe farfuria de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake poate fi asociat cu late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. The Vineyards Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Recolta Târzie Riesling
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista