Citrus Cheesecake este un lacto ovo vegetarian desert. Pentru 1,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 796 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită coaja de lamaie, făină, zahăr și smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Cheesecake Cu Citrice, Cheesecake Cu Citrice, și Cheesecake Fără Coacere Cu Citrice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inch. Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou, 1 lingură de suc de lămâie, 1 linguriță de coajă de lămâie și 1/4 linguriță de vanilie. În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina și 1/3 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bateti
Bol
Cuptor
2
Adăugați unt și procesați până se formează firimituri grosiere. Cu mașina în funcțiune, adăugați amestecul de gălbenuș și amestecați până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul pe partea de jos și 1 1/2 inci în sus părțile laterale ale tăvii pregătite. Înghețați crusta 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Ungeți ușor crusta cu albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Coaceți până când crusta este aurie palidă, aproximativ 15 minute. Se răcește pe raft în timp ce se pregătește umplutura. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și 1 2/3 căni de zahăr până se omogenizează. Bateți în amidon de porumb, 1 lingură suc de lămâie, coajă de portocală, coajă de lime, 1 1/2 linguriță coajă de lămâie și 1/2 linguriță vanilie. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Coaja De Portocala
Amidon De Porumb
Coaja De Lămâie
Smântână
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Vanilie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 55 până la 60 de minute sau până când este umflat și crăpat în jurul marginilor și centrul se mișcă doar ușor atunci când tigaia este agitată ușor. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Într-o cratiță la foc mediu, fierbeți marmelada și 2 lingurițe de suc de lămâie până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Marmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Întindeți glazura caldă deasupra tortului. Tort rece 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și transferați tortul pe farfuria de servire.
Cheesecake poate fi asociat cu late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. The Vineyards Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.