Cheesecake cu ciocolată III

Cheesecake cu ciocolată III
Ciocolata Cheesecake III ia în jurul valorii de 9 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 685 calorii, 9g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru 1,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cremă de brânză, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de brânză cu ouă III, Tort de brânză cu ouă III, și Plăcintă cu nuci pecan de ciocolată III.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (190 grade C). Măcinați biscuiții graham într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic sau în robotul de bucătărie, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul alb și untul topit. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
3
Se coace 15 minute în cuptorul preîncălzit, se lasă deoparte să se răcească. Întoarceți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Se toacă ciocolata semidulce în bucăți și se topește peste un cazan dublu împreună cu smântâna. Se amestecă ocazional până se topește, apoi se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
CuptorCuptor
4
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul până se înmoaie. Se amestecă ouăle, pe rând, amestecând bine între adaosuri. Se amestecă amestecul de ciocolată până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-l la frigider cel puțin 8 ore înainte de servire.

Vin recomandat: Ruby Port

Ruby Port sunt alegerile mele de top pentru Chocolate Cheesecake. Ruby port are suficientă dulceață și îndrăzneală pentru a rezista la cheesecake-ul cu ciocolată. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate îmbuteliat. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Hunt țară podgorii Ruby Port Estate îmbuteliată
NV Hunt țară podgorii Ruby Port Estate îmbuteliată
Un favorit personal al directorului nostru de producție de vin Jonathan Hunt. Puneți-vă picioarele după serviciu sau după cină, savurați portul nostru Ruby și relaxați-vă. Acest vin are note bogate de fructe de pădure și un finisaj lung și neted. Portul nostru neted și consistent Ruby începe cu un amestec de vinuri Corot Noir și Chambourcin. Apoi fortificăm amestecul cu coniac de struguri 100% (băuturi spirtoase distilate) și îl îndulcim pentru a aduce toate aromele într-un echilibru perfect. Se servește la temperatura camerei reci.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista